Vrouw uit wraak 49 keer reed op een rood verkeerslicht op een ex-vriend auto

Citizen of China van Shazina (provincie Zhejiang) op de achternaam LU van Vesti 49 keer reed op een rood verkeerslicht op de auto van zijn voormalige man door de naam Qian, die kort daarvoor was, ging naar een andere vrouw. Volgens de publicatie van globale tijden, de overtreder op het einde gearresteerd.

Detentie gebeurde op 7 juli. Politie, naast de vrouwen zelf, gevonden in de auto van haar nieuwe uhager – kamagra kopen belgie een man bij de naam Zhu. Ze zijn erin geslaagd om twee dagen op een gehuurde Audi te gaan. Het is bekend dat de auto bij Qian te huur Chen, een andere buddy lou, onmiddellijk een autokanje passeerde.

Lu wilde zo veel mogelijk regels breken, zodat zijn kamagra gel eerste moest betalen voor de boetes, maar bij het plegen van de laatste overtreding stopten de wetshandhavingsambtenaren de auto. Er wordt ook gemeld dat ZHU ermee instemde om van LU te rijden na haar belofte om met hem te duren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *