10 ondenkbare feiten over seks die je niet wist

Je bent zeker al gebeurd, misschien en meer dan eens — Maar de wedstrijd zal het uitzicht nooit pijn doen. Vooral hier zijn die bezittingen die op de een of andere manier betrekking hebben op absoluut elke persoon.

Uiteindelijk, het kennen van deze feiten, kun je kennis op dit gebied schijnen.

Het is niet alleen duidelijk, zullen ze je naar seks brengen, — Maar je moet ze kennen.

Bijna 10 procent van alle dromen omvat seks

Immers, sommige zouden er tenminste ergens moeten zijn. En zo’n droom niet alleen 13-jarige jongens. In feite is bijna elke tiende droom een ​​droom 18+ vanwege de seksuele inhoud.

Volgens onderzoek van de World Academy of Sleep Medicine, betreft het absoluut allemaal: zowel mannen als vrouwen.

Natuurlijk zijn er verschillen: vrouwen dromen meestal hoe een rijke man haar van de toren redt, en een man — Toen hij alleen was achtergelaten, liegt hij, rustend en twee meisjes kauwen.

De clitoris is veel meer dan je dacht

Je hebt hem zeker gezien of op zijn minst gehoord over hem — Werkzaam, natuurlijk. Maar haast je niet om je te verheugen dat je een vrouwelijk organisme bent dat je kent.

Daar is er een veel groot deel sildenafil van, genaamd het vaginale complex van de urethrale vaginale complex. En door de huid is het ook gevoelig voor opwinding, gemiddeld.

Bij vrouwen wordt het seksuele lichaam niet uitgerekt

Dit is wat, en deze mythe loopt direct uit de mond. Vaak zou je de zinnen over dit onderwerp kunnen horen: dat de vrouw alles daar kan strekken vanwege een groot aantal partners of wanneer sommige held alles breekt. Dit is onzin.

De vagina is ongelooflijk elastisch en snel gerestaureerd — Dit is spier. Sorry, natuurlijk, als je dacht voordat ik veel vagina uitrekte, — dit is niet waar.

Als het gaat om plezier, is de penis-singel belangrijker dan de lengte

U bent tenslotte voor dit en opende een artikel: om deze regels te zien. De vagina is voornamelijk bedekt met strekmechanoreceptoren, wat betekent dat de singel (of breedte) gemiddeld is, het is een belangrijker aspect van de penis voor vrouwen, dus ze hebben dit nu in gedachten.

Maar als het niet past — Dan ben je de lezer van de herencult, weet je het beste van alles hoe je dit probleem op te lossen en met wat.

Je kunt klaarkomen zonder ejaculatie

Het is duidelijk dat je geen weken kunt eindigen, maar plotseling zal het eenmaal gebeuren — wees niet verrast. Orgasme en ejaculatie — Dit zijn twee verschillende fysiologische aspecten.

Hoewel ejaculatie meestal samenvalt met orgasme, komen ze daadwerkelijk in een snelle sequentie. Orgasme komt een beetje eerdere ejaculatie. Het gebeurt extreem zeldzaam, dus als je plotseling niet verrast bent.

Condooms zijn allemaal hetzelfde

Marketing probeert je op te leggen dat als je een soort speciaal koopt, het veel aangenamer is voor haar en ze zal snel haar piek bereiken.

Maar helaas hoorde fysiologie niets over marketingtrucs — Dus je moet jezelf en het zweet proberen, zodat ze leuk was.

De vagina is relatief ongevoelig voor pijn en stimulatie. Er kunnen bijvoorbeeld operaties op de vagina worden gemaakt zonder anesthetica, die we praten over sommige sampies op een elastische band.

Vibrators werden voor het eerst ontworpen als een medisch hulpmiddel

De eerste elektrische vibrator werd aan het einde van de XIX-eeuw uitgevonden als een medisch hulpmiddel voor het verwijderen van pijn en de behandeling van verschillende ziekten. Eerste gebruik voor medische doeleinden dateert uit 1878.

Nou, en toen, zoals het gebeurt, raakte iemand verveeld, iemand schoof hem waar hij zou moeten — En gehaast. Tot de jaren 1920 werden de vibrators absoluut gratis verkocht, maar na hun uiterlijk in porno

tadalafil kopen in belgie

veranderde de houding tegenover hen. Sindsdien is hun verkoop overwegend gespecialiseerde winkels geworden «Voor volwassenen».

Oudere seks — een van de beste

Hoewel het waarschijnlijk het spektakel is, is het niet voor de zwakkere hart. Maar in feite kan de aanwezigheid van grote seksuele ervaring betekenen dat het oudere seksleven verzadigd is dan jonge mensen.

Naleving van een gezonde levensstijl door oefening, goede voeding en stressbeheer zijn de sleutel tot gezond seksueel leven na een bepaalde leeftijd.

Seks hoeft geen orgasme te omvatten

Het idee dat seks tot orgasme zou leiden, kan heel schadelijk zijn voor beide geslachten, omdat het overmatige druk heeft en angst kan veroorzaken.

Seks is ontworpen om te genieten en het te krijgen, maar er zijn veel manieren om te genieten van seksueel contact zonder orgasme.

Het is beter om van deze gedachten af ​​te komen en gewoon te genieten, niet echt ervaren, en of het binnenkort klaar is, en of je snel zult doen — En alles is in zo’n geest.

Drie procent van de mensen heeft geen seksuele fantasieën

Slechts 3, dus als je je zorgen maakt over iets droom over iets, maak je dan geen zorgen — Het is absoluut normaal, dergelijke mensen — 97%. Verrassend genoeg zijn er deze maximaal 3 procent. Waar denken ze aan — mysterie.

Waarschijnlijk hoe niet om deze lijst te verlaten. Maar als je een van beide mensen behoort, wanhoop dan niet — Er zal meer tijd zijn om te focussen op iets nuttigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *